299 € / 1 session (je možné absolvovať len osobne)

Zvukovo svetelný aktivačný Hologram je svetelno-zvukový prenos – transmisia zvuku, svetla, informácií a kódov, ktoré ako dnes už dokazuje kvantová fyzika, sú spoločne prepojené.

Zvuk je svetlo, svetlo je zvuk. Ako aj zvuk, tak aj svetlo nesú v sebe zakódované informácie, hologramy, matrice a kódy.

Vieme, že zvuk v sebe môže niesť celé toky a prúdy Vedomia a informácií z rôznych úrovní reality, z rôznych súradníc časopriestorového kontinua, súhvezdí a galaxií.

Zvuk je čistý dátový prenos, kedy cez vlny…tok zvuku, prúdia zdrojové informačné hologramy.

Zvukovo svetelný Hologram je vysoko individuálny aktivačný prenos, ktorý umožňuje otvorenie OSOBNÉHO informačno-energetického spojenia, prúdu. Prichádzajú presné zvukové hologramy, cez nástroje kryštalického vedomia. Zvuk sprevádza presný slovný prenos.

Zvukový prenos pracuje s elektromagnetickým poľom nášho tela, lingvistický prenos pracuje s kvantovým poľom Vedomia a múdrosťou tela. Zvuk aj slovo pracujú na hlbokej úrovni s otvorenou, kryštalickou štruktúrou DNA v tele.

Čo môžete očakávať:

Cieľom je vytvorenie priestoru, kde sa naše Vedomie rozšíri do času a priestoru, napojí sa na jedinečný Blueprint Duše. Vytvorenie priestoru, kde môžeme vstupovať do záznamov našej DNA, záznamov našej Duše. Vytvorenie priestoru, kde sa otvorí prístup k Vyšším úrovniam Bytia. Vytvorenie priestoru, kde môže dôjsť k mohutným posunom vo Vedomí a v tele.

Sound Light Activation Hologram je aktivačný priestor – prenos pre bytosti, ktoré sú pripravené. Možné je všetko, pretože máme v sebe obsiahnutý celý Vesmír, všetky naše skúsenosti, minulé…aj budúce. Máme v sebe obsiahnutú celú múdrosť našej Duše.

Niektoré skúsensti klientov:

  • spojenie s vyššími aspektami Bytia/Vedomia (Vyššie JA, Duša)
  • spojenie so sprievodcami
  • spojenie s Dušou budúceho dieťatka
  • aktivácia Darov a nástrojov
  • aktivácia poslania
  • aktivácia daru majstrovstva zvuku

Ja pre Vás vytváram vysokovibračný priestor, Vaše Vedomie otvára a aktivuje to, po čo ste si prišli.

Zvukovo svetelný aktivačný Hologram vytvára vysokovibračný a bezpečný priestor, kde sa naplno môže realizovať môj dar Majstrovstva Zvuku, ktorý sa rozvíjal postupne. Naplno sa však aktivoval v roku 2018, kedy som v prirodzene rozšírenom stave vedomia navštívíla siene súhvezdia Sírius. Prepojila som sa s jedným zo svojích Vyšších Ja a bolo mi odovzdané meno AKIA. Akia je bytosť spojená s posvätným zvukom, ktorá tvorí svetelno-zvukové hologramy, ktoré prestupujú priestorom a časom. Jej darom je vstupovať do zvukovej akáše a prinášať zvukové záznamy a hologramy.